loader image
X

Company info

ŠESTAN-BUSCH d.o.o.
Industrijska zona 3,
40323 Prelog

Contact info

tel.: +385 (0)40 646 330

sestan-busch@ck.t-com.hr

fax: +385 (0)40 646 300

X

Data usage consent:

1 + 10 =

X

Podaci o firmi

ŠESTAN-BUSCH d.o.o.
Industrijska zona 3,
40323 Prelog

Kontakt podaci

tel.: +385 (0)40 646 330

sestan-busch@ck.t-com.hr

fax: +385 (0)40 646 300

X

Suglasnost za korištenje podataka:

7 + 8 =

Policijski program

ŠESTAN-BUSCH u okviru svojeg policijskog proizvodnog programa nudi razne modele kaciga za različite namjene i rodove: specijalne anti-terorističke jedinice, interventne postrojbe, „anti-riot“, i ostalo. Modeli se mogu posebno prilagoditi potrebama u smislu boje, dodatne opreme i nadogradnji.

Zaštitno odijelo

 

Zaštitno odijelo GU8014 dizajnirano je i razvijeno za potrebe Ministarstva unutarnjih poslova RH za interventne snage koje održavaju javni red i mir tijekom prosvjeda, nereda, sportskih događanja i sl.

BK-ACH

 

BK-ACH je moderna balistička kaciga za vojsku I može se usporediti s SAD modelima ACH. Izrađena je od visokokvalitetnih aramidnih vlakna ili UHMWPE (poli etilen ultra-visoke molekularne težine) i dizajnirana kako bi osigurala maksimalnu fleksibilnost, udobnost i vrlo malo traumu.

BK-ACH-MC

 

BK-ACH-MC je moderna balistička kaciga za vojsku I može se usporediti s SAD modelima ACH. Izrađena je od visokokvalitetnih aramidnih vlakna ili UHMWPE (poli etilen ultra-visoke molekularne težine) i dizajnirana kako bi osigurala maksimalnu fleksibilnost, udobnost i vrlo malo traumu.

BK-ACH-HC

 

BK-ACH-HC je balistička visoko rezana verzija ACH kacige izrađena od visokokvalitetnih aramidnih vlakna ili UHMWPE (poli etilen ultra-visoke molekularne težine). Lagana je, udobna i zbog nepokrivenosti uha pruža bolji sluh, te mogućnost nošenja slušalica i ostalih komunikacijskih uređaja.

BK-R-SAELSI

 

BK-R SAELSI je balistička kaciga izrađena od visokokvalitetnih aramidnih vlakana. Kaciga je posebno dizajnirana i razvijena po danim uvjetima kako bi se povećala zaštita cijele glave.

BK-4C.C

 

BK-4C.C. je balistička kaciga izrađena od visokokvalitetnih aramidnih vlakana ili UHMWPE (poli etilen ultra-visoke molekularne težine). Model same kacige je zapravo BK-4 s različitim vrstama vizira kako bi se pružila maksimalna zaštita glave i lica.

Podaci o firmi

ŠESTAN-BUSCH d.o.o.
Industrijska zona 3,
40323 Prelog

Kontakt podaci

fax: +385 (0)40 646 300

Naši proizvodi

Zaštitne kacige

Certifikati