loader image
X

Company info

ŠESTAN-BUSCH d.o.o.
Industrijska zona 3,
40323 Prelog

Contact info

tel.: +385 (0)40 646 330

sestan-busch@ck.t-com.hr

fax: +385 (0)40 646 300

X

Data usage consent:

4 + 3 =

X

Podaci o firmi

ŠESTAN-BUSCH d.o.o.
Industrijska zona 3,
40323 Prelog

Kontakt podaci

tel.: +385 (0)40 646 330

sestan-busch@ck.t-com.hr

fax: +385 (0)40 646 300

X

Suglasnost za korištenje podataka:

1 + 6 =

Uprava

Upoznajte naš profesionalni tim.

ALOJZIJE ŠESTAN
Glavni direktor

SAZNAJTE VIŠE

SNJEŽANA MIKEC
Zamjenica direktora i voditelj prodaje i marketinga

SAZNAJTE VIŠE

GORAN BASARAC
Direktor strateškog razvoja i projekata

SAZNAJTE VIŠE

BOŽO BUJANIĆ
Tehnički direktor

SAZNAJTE VIŠE

X

ALOJZIJE ŠESTAN

Glavni direktor

X
Biografija

Gospodin Alojzije Šestan, trenutno obnaša funkciju glavnog direktora tvrtke Šestan-Busch ltd. Njegovo veliko radno iskustvo podržano je završenim diplomskim studijem ekonomije, Sveučilišta u Zagrebu.

Gospodin Šestan predstavlja pravog predstavnika te je već i tijekom svojeg školovanja uvijek bio uključen u različite poduzetničke poduhvate; počevši od svojih provih iskustava kao poslovođe u trgovinama Drava Prelog, Čakovec Magazin i VAMA Varaždin, pa do obnašanja odgovorne pozicije direktora prodaje u Beton Prelog.

Svoj samostalni poduzetnički put gosp Šestan započeo je 1984. godine kada je pokrenuo vlastiti posao prerade plastičnih materijala. Posljednjih 25 godina (od 1994 godine) gosp Šestan obnaša dužnost generalnog direktora tvrtke Šestan-Busch.

Gospodin Šestan u svojoj karijeri obnašao je brojne javne i sportske dužnosti, kao što su; službena osoba i sudac Speedway utrka, jedan je od osnivača Hrvatskog automobilskog i karting saveza (HAMŠS) te je i prvi sportski direktor istog saveza. 1997. godine gospodin Šestan izabran je na dužnost gradonačelnika Grada Preloga.

U okviru djelovanja Hrvatske gospodarske komore, gospodin Šestan obnaša dužnost predsjednika Udruženja proizvođača posebne namjene, istodobno je član Rotary kluba Prelog, te je potpredsjednik i aktivni igrač u Tenis klubu Prelog, a odnedavno je i nagrađen titulom visokog zapovjednika u hrvatskoj povijesnoj postrojbi Zrinska garda Čakovec.

Mnoga druga javna priznanja u bogatoj biografiji g. Šestana spominju se u odjeljku Nagrade na web stranici. Gosp Šestan je oženjen gospođom Štefanijom Šestan s kojom ima 3 kćeri.

X

SNJEŽANA MIKEC

Zamjenica direktora i voditelj prodaje i marketinga

X

Biografija

Snježana Mikec, rođena je dana 09.10.1974. Gđa Mikec trenutno obnaša dužnost zamjenice glavnog direktora gosp Šestana te je ujedno i voditeljica prodaje i marketinga tvrtke Šestan-Busch.

Osnovnu školu pohađala u Osnovnoj školi Prelog, dok je Čakovcu završila srednju ekonomsku školu i time stekla zanimanje ekonomski tehničar. U cilju daljnjeg usavršavanja, gđa Mikec završila je i školu stranih jezika te je usavršila znanje engleskog i njemačkog jezika.

Po završetku školovanja zaposlila se u obiteljskoj tvrtci ŠESTAN-BUSCH dana 01.07.1994 godine u kojoj radi na navedenoj poziciji već punih 25 godina.

Upoznata je sa svim operativnim postupcima i procedurama u tvrtki Šestan-Busch te je konstantna potpora svojim kolegama i prijateljima koji rade u okviru tvrtke Šestan-Busch.

Gđa Mikec, popularno zvana Nena, dobri je duh tvrtke Šestan-Busch koja svojom predanošću, angažmanom i principima tvori same temelje tvrtke Šestan-Busch. Gđa Mikec je udata i majka je 2 djece.

X

GORAN BASARAC

Direktor strateškog razvoja i projekata

Goran Basarac magistar je business managementa koji trenutno obnaša dužnost izvršnog direktora za strateški razvoj i provedbu projekata u društvu ŠESTAN-BUSCH d.o.o. Glavna odgovornost gosp. Basarca u kompaniji je strateški i koroporativni razvoj kompanije, implementiranje novih poslovnih modela u poslovanje te projektno vođenje svih EU, NATO, EDF ili ostalih financiranih projekata koje tvrtka Šestan-Busch provodi.

X
Biografija

Uz redovne zadatke člana Uprave u okviru djelovanja jedne od najuspješnijih hrvatskih tvrtke, odlukom skupštine hrvatskog klastera konkurentnosti obrambene industrije imenovan je i Predsjednikom istoimenog udruženja u 3 godišnjem mandatu.

U svojoj karijeri dugo vremena proveo je baveći se EU Fondovima, a specijalizirao se na poslovima strateškog planiranja, programiranja i korištenja ESI Fondova i Programa Zajednice za Tematsko područje SIGURNOST i OBRANA. Kao član ex programskog tima Ministarstva gospodarstva bio je neposredno zadužen za stvaranje preduvjeta korištenja ESI Fondova za područje SIGURNOST u okviru izrade i provedbe Strategije pametne specijalizacije RH 2016-2020 te je time ostvarena mogućnost da tvrtke iz hrvatske obrambene industrije po prvi put dođu u priliku koristiti dostupne ESI Fondove.

Djelovanjem u okviru klastera obrambene industrije potaknuo je i ostvario brojna unapređenja zakonodavnog, regulatornog okvira i brisanje određenih administrativnih barijera povezanih sa sektorom obrambene industrije RH te je pokrenuo brojne incijative za korištenje dostupnih EU Fondova na korist cjelokupnog članstva sektora obrambeno-sigurnosne industrije RH.

Kao Predsjednik klastera obrambene industrije RH uključen je u rad ključnih udruženja na razini EU koja se bave obrambenom industrijom; European network of Defense Related Regions te Directorate-General for Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs (DG GROW) te je pripremio i proveo potpisivanje partnerskih sporazuma sa EU klasterima u smislu korištenja Europskog obrambenog fonda i ostalih programa zajednice.

X

BOŽO BUJANIĆ

Tehnički direktor

X

Biografija

Gospodin Božo Bujanić trenutno obnaša dužnost tehničkog direktora u Šestan-Busch. Gospodin Bujanić rođen je 10. rujna 1978. godine, a svoju karijeru je započeo uspješnim završetkom osnovne I srednje škole u Čakovcu gdje se usmjerio prema kvalifikaciji i zvanju strojarskog tehničara. Nakon toga, od 1997. do 2002. godine, g. Bujanić upisao je studiji strojarstva na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu gdje je 2003 diplomirao kao prvi u klasi i s najvećim priznanjima, smjer specijalizacije: Proizvodnja. Tijekom svojeg fakultetskog obrazovanja na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, gosp Bujanić također je nagrađen sa fakultetskom medaljom za izvanredan uspjeh u studiranju i priznanjem za stručni rad pod nazivom „Nanotehnologija“.

Nakon završetka fakultetskog obrazovanja, g. Bujanić počeo je raditi kao znanstveni suradnik na mjestu suradnika u nastavi na Odjelu za preradu polimera na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu. Za to vrijeme objavio je brojne znanstveno-istraživačke radove u najcjenjenijim znanstvenim svjetskim časopisima, bio je autor i koautor brojnih udžbenika (knjiga, priručnika, znanstvenih biografija, i sl.), mentorirao je studentima i diplomantima FSB-a u obrani završnih teza te je također bio uključen u razne nastavne aktivnosti (predavanja, praktične nastave, seminari, itd.).

U veljači 2007. g. Bujanić odlučio se za karijeru u tvrtki Šestan-Busch gdje je imenovan na odgovorno mjesto direktora tehničkog odjela društva. U vrijeme od svojeg dolaska u kompaniju pa nadalje, gosp Bujanić je svojom predanošću i marljivim radom implementirao brojne tehnološke procese u kompaniji, unaprijedio proizvodne kapacitete i produktivnost te uključio brojne inovativne procese koji su učinili proizvodnju Šestan-Busch konkurentnom u globalnom smislu. Njegovo vrijedno znanje i stručnost bili su uključeni u brojne istraživačke i razvojne projekte tvrtke gdje je uvijek nastojao fokusirati se na razvoj inovativnih proizvoda i rješenja koji su tržišno orijentirani i prilagođeni kupcima. Gospodin Bujanić je oženjen i otac 2 djece.

Podaci o firmi

ŠESTAN-BUSCH d.o.o.
Industrijska zona 3,
40323 Prelog

Kontakt podaci

fax: +385 (0)40 646 300

Naši proizvodi

Zaštitne kacige

Certifikati